Ово је наша прича

Сваки дан је нова прилика

Све је почело давне 1999. године као мали породични посао. Наше комшије на Карабурми су први имали прилику да започну дан уз наш топао хлеб и миришљава пецива. Посао смо започели под породичним презименом Јаковљевић и убрзо отворили још два продајна објекта у крају.

Са ширењем продајне мреже родила се и потреба да будемо препознатљиви у целом Београду и шире тако да пекара Јаковљевић постаје Скроз Добра Пекара како је и данас позната многима.

СкРоЗ добра пецива за СкРоЗ добро јутро, још ближе вама.

Поносно спремамо за вас

Категорије производа у нашој понуди

Хлеб

Скроз добар хлеб за сваки дан.

Пите

Нема тог доброг јутра без Скроз добре пите.

Пецива

Скроз добра пецива за свако јутро.

Пица

Пица састојке мења, ал' тесто никада.

Сендвичи

Велики избор сендвича.

Слатка пецива

Ваша СкРоЗ добра слатка пецива.

Колачи

Скроз добри и слатки колачи.

Кувана јела

Велики избор јела.

Сладолед

Скроз добар сладолед за топле дане.

Производња је од почетка централизована али смо је за коју годину услед ширења малопродајне мреже прерасли и били принуђени да се преселимо у нов погон. Скроз Добра Пекара 2013. године отвора погон за производњу пекарских и посластичарских производа на адреси Вишњичка 61а и тиме омогућава проширење производних капацитета као предуслов за отварање нових малопродајних објеката.

Отварањем модерног погона, уведене су нове линије за производњу хлеба и белог пецива и линија за фине пекарске производе чиме су постигнути битни резултати како у погледу продуктивности, рентабилности тако и у самом квалитету производа.

Производња се аутоматизује како би подмирили потребе наших муштерија.

Наша мисија

Скроз добра пекара тежи да својом понудом пекарских и посластичарских производа као и понудом куваних јела, задовољи све потребе потрошача који желе брзо припремљен и квалитетан оброк. Основни мото компаније је „Више од пекаре мање од ресторана“ описује управо нашу жељу да купци добију у формату пекаре кавлитетну и разноврсну понуду производа и услуге по ценама нижим од ресторана.
Одабиром фреквентних локација желимо да потрошачима будемо увек у фокусу, а препознатиљивим изгледом и пријатним амбијентом желимо да се приликом куповине пријатно осећају.

Наша визија

Визија организације је да „Скроз добра пекара“ буде синоним за квалитетну и укусну храну и постане национални бренд у индустрији пекарства. Визија компаније је да задржи лидерску позицију на тржишту и да сталним растом броја објеката буде доступна што већем броју становништва, а подизањем квалитета и стандарда повећа лојалност купаца. Заједничким хуманитарним акцијама са купцима желимо да изградимо имиџ друштвено одговорне компаније.
Стога, како би остали партнер који испуњава захтеве својих клијената и одржава њихову лојалност, негујемо низ вредности, које успешно доприносе остварењу овог циља а то су: позитиван став, страст и посвећеност, прилагодљивост и професионализам.

Ваша омиљена пецива

Мрежице 100%
Сарајевске пите 97%
Вулкан пица 93%

Pozicije u našem timu

За скроз добре успехе потребан је скроз добар тим.

Желите да се придружите СкРоЗ добром тиму?

Погледајте више информација на страници запослење

Постаните део Скроз доброг тима, погледајте све отворене позиције.

gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');