Постани део скроз доброг тима

Скроз добра каријера те чека

Тргоцентар д.о.о. Београд је компанија која послује дуги низ година. У оквиру фирме послује преко 70 малопродајних објеката: у Београду, Панчеву, Смедереву, Смедеревској Паланци, Инђији, Руми, Новом Саду, Новој Пазови, Темерину, Шапцу, Пожаревцу, Јагодини, Сремској Митровици, Ћуприји, Ковину, Чачку, Великој Плани, Ваљеву и Горњем Милановцу. У малопродајним објектима запослени пружају брзу и квалитетну услугу и дневно услуже преко 80 000 купаца производима савршеног квалитета. У циљу проширења, компанија је отворила још неколико ресторана куваних јела.

Могућност брзог напредовања!

Уколико желиш да изградиш каријеру у брзо растућој компанији, да учиш посао од мајстора свог заната, да се доказујеш, унапређујеш своја знања и напредујеш, СкРоЗ добра ПеКаРа ти нуди прилику где за кратко време можете напредовати како са почетних тако и са других позиција. Ценимо и награђујемо резултате, желимо да растемо заједно и веома нам је битно задовољство запослених, јер једино тако можемо остварити како наше заједничке тако и индивидуалне циљеве.

Отворене позиције за запослење:

*кликом на неку од горе наведених позиција можете прочитати детаље и услове који су потребни за позицију за коју сте заинтересовани

Нудимо:

 • Перспективан посао са могућношћу напредовања
 • Почетна плата за продавца 55.000 динара
 • Флексибилно радно време
 • Рад у најуспешнијем ланцу пекара у Србији
 • Едукација запослених
 • Рад у компанији са преко 1000 радника, која цени добре раднике и плаћа квалитетан рад
 • Заснивање радног односа на неодређено време
 • Поред основне зараде која се подразумева и коју исплаћујемо редовно, исплаћујемо додатно и накнаду за превоз, топли оброк и регрес, стимулативни део
 • Плаћен пробни рад
 • За кандидате који нису из Београда, обезбеђен смештај и оброк

КОНКУРИШИТЕ И ПОСТАНИТЕ ДЕО ТИМА!

Пошаљите нам биографију кликом на дугме испод (са назнаком позиције и локације) или позовите на број 0648031038 радним данима од 08 до 16h и закажите разговор.

Вредности које су нам важне

Тимски рад 100%
Спремност на учење и усавршавање 98%
Тачност и одговорност 95%

Попуните форму за запослење

  Ускоро и у твом граду

  Тренутно послујемо у преко 70 објеката у следећим градовима у Србији:

  – Београд, Нови Сад, Смедерево, Инђија, Шабац, Смедеревска Паланка, Сремска Митровица, Темерин, Јагодина, Нова Пазова, Ковин, Ћуприја, Пожаревац, Панчево, Лазаревац, Ваљево, Чачак, Велика Плана, Рума, Врбас.

  Нови планирани објекти:

  УСКОРО

  Све је почело давне 1999. године као мали породични посао. Наше комшије на Карабурми су први имали прилику да започну дан уз наш топао хлеб и миришљава пецива. Посао смо започели под породичним презименом Јаковљевић и убрзо отворили још два продајна објекта у крају.

  Са ширењем продајне мреже родила се и потреба да будемо препознатљиви у целом Београду и шире тако да пекара Јаковљевић постаје Скроз Добра Пекара како је и данас позната многима.

  СкРоЗ добра пецива за СкРоЗ добро јутро, још ближе вама.

  Позиције у нашем малопродајном тиму

  За скроз добре успехе потребан је скроз добар тим.

  Продавац

  Пица мајстор

  Кувар

  Желите да нам се придружите?

  Пошаљите нам биографију на
  posao@skrozdobrapekara.rs
  или нас позовите на
  +381 64 803 1038

  gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');