Постани део скроз доброг тима

Скроз добра каријера те чека

Тргоцентар д.о.о. Београд је компанија која послује дуги низ година. У оквиру фирме послује преко 70 малопродајних објеката: у Београду, Панчеву, Смедереву, Смедеревској Паланци, Инђији, Руми, Новом Саду, Новој Пазови, Темерину, Шапцу, Пожаревцу, Јагодини, Сремској Митровици, Ћуприји, Ковину, Чачку, Великој Плани, Ваљеву и Горњем Милановцу. У малопродајним објектима запослени пружају брзу и квалитетну услугу и дневно услуже преко 80 000 купаца производима савршеног квалитета. У циљу проширења, компанија је отворила још неколико ресторана куваних јела.

Могућност брзог напредовања!

Уколико желиш да изградиш каријеру у брзо растућој компанији, да учиш посао од мајстора свог заната, да се доказујеш, унапређујеш своја знања и напредујеш, СкРоЗ добра ПеКаРа ти нуди прилику где за кратко време можете напредовати како са почетних тако и са других позиција. Ценимо и награђујемо резултате, желимо да растемо заједно и веома нам је битно задовољство запослених, јер једино тако можемо остварити како наше заједничке тако и индивидуалне циљеве.

Отворене позиције за запослење:

*кликом на неку од позиција можете прочитати услове који су потребни за позицију коју смо огласили, као и детаљне информације о позицији за коју желите да конкуришете

Нудимо:

 • Перспективан посао са могућношћу напредовања
 • 2 слободна дана у недељи
 • Флексибилно радно време
 • Рад у најуспешнијем ланцу пекара у Београду
 • Рад у компанији са преко 1000 радника, која цени добре раднике и плаћа квалитетан рад
 • Заснивање радног односа на неодређено време
 • Поред основне зараде која се подразумева и коју исплаћујемо редовно, исплаћујемо додатно и накнаду за превоз, топли оброк и регрес, стимулативни део
 • Плаћен пробни рад
 • За кандидате који нису из Београда, обезбеђен смештај и оброк

Све зависи од тебе

Уколико испуњавате ове основне вредности до којих нам је стало можете конкурисати на неку од позиција које су отворене.

Пријави се

Постани део СкРоЗ доброг тима и започни своју каријеру у динамичном окружењу, пријави се за неку од позиција слањем своје биографије на posao@skrozdobrapekara.rs или нас позовите на +381 64 803 1038. Најбоље би било да попуните упитник за запослење у наставку ове странице и ми ћемо вас позвати на разговор.

Вредности које су нам важне

Тимски рад 100%
Спремност на учење и усавршавање 98%
Тачност и одговорност 95%

Попуните форму за запослење

  Ускоро и у твом граду

  Тренутно послујемо у преко 60 објеката у следећим градовима у Србији:

  – Београд, Нови Сад, Смедерево, Инђија, Шабац, Смедеревска Паланка, Сремска Митровица, Темерин, Јагодина, Нова Пазова, Ковин, Ћуприја, Пожаревац, Панчево, Лазаревац, Ваљево, Чачак, Велика Плана, Рума.

  Нови планирани објекти:

  УСКОРО

  Све је почело давне 1999. године као мали породични посао. Наше комшије на Карабурми су први имали прилику да започну дан уз наш топао хлеб и миришљава пецива. Посао смо започели под породичним презименом Јаковљевић и убрзо отворили још два продајна објекта у крају.

  Са ширењем продајне мреже родила се и потреба да будемо препознатљиви у целом Београду и шире тако да пекара Јаковљевић постаје Скроз Добра Пекара како је и данас позната многима.

  СкРоЗ добра пецива за СкРоЗ добро јутро, још ближе вама.

  Pozicije u našem timu

  За скроз добре успехе потребан је скроз добар тим.

  Продавац

  Пица мајстор

  Кувар

  Желите да нам се придружите?

  Пошаљите нам биографију на
  posao@skrozdobrapekara.rs
  или нас позовите на
  +381 64 803 1038

  gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');