Производи

Црни хлеб

Тежина: 500гр

Састојци: Пшенично брашно Т-500, интегрално пшенично брашно, вода, свеж пекарски квасац, мешавина брашна и других компоненти за пекарство (пшенично бело брашно Т-500, пшенични глутен, ензими), со, побољшивач за производњу пекарских производа (прежелитизирано пшенично брашно Т-1600, сладни екстракт (јечмени слад, вода), пржено пшенично сладно брашно, ацерола у праху, ензими.

Категорија:

Додатне информације

Тежина 0,500 кг
Просечна енергетска вредност

у 100 г

gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');