Постани део скроз доброг тима

Каријера од продавца до менаџера

Добро дошли на страницу каријере СкРоЗ доброг тима. Овде можете наћи све информације о томе како се постаје део нашег тима, али и како је то бити један од нас. Пријавите се за неку од позиција да заједно креирамо будућност пекарске индустрије у Србији и региону.

Траже се будући менаџери!

Уколико желиш да изградиш каријеру у брзо растућој компанији, да учиш посао од мајстора свог заната, да се доказујеш, унапређујеш своја знања и напредујеш, СкРоЗ добра ПеКаРа ти нуди прилику где за кратко време можеш постати менаџер објекта од почетне позиције продавца.

Све зависи од тебе

Уколико испуњавате ове основне вредности до којих нам је стало можете конкурисати на неку од позиција које су отворене.

Пријави се

Постани део СкРоЗ доброг тима и започни своју каријеру у динамичном окружењу, пријави се за неку од позиција слањем своје биографије на posao@skrozdobrapekara.rs или нас позовите на +381 64 803 1038. Најбоље би било да попуните упитник за запослење у наставку ове странице и ми ћемо вас позвати на разговор.

Вредности које су нам важне

Тимски рад 100%
Спремност на учење и усавршавање 98%
Тачност и одговорност 95%

Попуните форму за запослење

  Кликните и изаберите град за који конкуришите

  Ускоро и у твом граду

  Тренутно послујемо у преко 60 објеката у следећим градовима у Србији:

  – Београд, Нови Сад, Смедерево, Инђија, Шабац, Смедеревска Паланка, Сремска Митровица, Темерин, Јагодина, Нова Пазова, Ковин, Ћуприја, Пожаревац, Панчево, Лазаревац, Ваљево.

  Нови планирани објекти:

  УСКОРО

  Све је почело давне 1999. године као мали породични посао. Наше комшије на Карабурми су први имали прилику да започну дан уз наш топао хлеб и миришљава пецива. Посао смо започели под породичним презименом Јаковљевић и убрзо отворили још два продајна објекта у крају.

  Са ширењем продајне мреже родила се и потреба да будемо препознатљиви у целом Београду и шире тако да пекара Јаковљевић постаје Скроз Добра Пекара како је и данас позната многима.

  СкРоЗ добра пецива за СкРоЗ добро јутро, још ближе вама.

  Pozicije u našem timu

  За скроз добре успехе потребан је скроз добар тим.

  Продавац

  Пица мајстор

  Кувар

  Желите да нам се придружите?

  Пошаљите нам биографију на
  posao@skrozdobrapekara.rs
  или нас позовите на
  +381 64 803 1038

  gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');