Вести

Будите у току са најновијим дешавањима из Скроз добре

„Купи лимунаду и донирај свом граду!“ – Хуманитарна акција у Суботици од 05.10.2021.

Од уторка 05.10. до 19.10.2021. организоваће се наставак хуманитарне акције у Суботици под називом „Купи лимунаду и донирај свом граду!“. Акција ће трајати 14 дана и организује се у СкРоз доброј ПеКаРи у Суботици на адреси Трг републике бр. 16. У првом делу акције у августу је прикупљено и донирано 75.560 динара.

Поводом првог рођендана објекта у Суботици и позитивне реакције грађана Суботице на први део хуманитарне акције организоване у августу, компанија Тргоцентар д.о.о. са својим брендом СкРоЗ добра ПеКаРа као једна од друштвено одговорних компанија, организује наставак хуманитарне акције „Купи лимунаду и донирај свом граду!“ у Суботици. Идеја ове хуманитарне акције је да се сав износ од продатих лимунада двонедељне акције донира за уређење дечијих паркића у Суботици. У августу када је организован први део ове акције прикупљено је и донирано 75.560 динара.

Сав износ од продатих лимунада који буде прикупљен у овој акцији биће употребљен за опремање парка са љуљашкама, клацкалицама и осталим анимирајућим елементима који ће малишанима улепшати дан проведен са родитељима или другарима у паркићу.

Позивамо све становнике Суботице и оне који се између 05.10. и 19.10.2021. нађу у Суботици, да посете нашу СкРоЗ добру ПеКаРу на Тргу републике бр. 16, купе лимунаду за 60 динара и тако донирају за уређење дечијих паркића.

Ток акције и износ који буде прикупљен можете пратити на нашем Инстаграм профилу и нашем Фејсбук профилу.

У другом делу акције је сакупљено 26.120 динара, што је са првим делом акције укупно 101.680 динара које ћемо донирати за уређење паркића за децу у Суботици.

gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');