Вести

Будите у току са најновијим дешавањима из Скроз добре

СкРоЗ добра ПеКаРа – Крушевац и Бачка Топола

Прошле недеље отворена су два нова објекта СкРоЗ добре ПеКаРе у Србији. Крушевац и Бачка топола добили су своје прве објекте СкРоЗ добре ПеКаРе.

У понедељак 11.04.2022. отворен је 81. објекат СкРоЗ добре ПеКаРе у Србији, а први у Крушевцу у Балканској улици број 1. Сачекали су нас позитивни коментари наших нових комшија из Крушевца који ће имати прилике да уживају у разноврсним сланим и слатким пецивима, пицама, сендвичима, тортама и колачима и новим производима из категорије задраве исхране који су припремљени по рецептури нутриционисте Ане Петровић.

Пошто нам се ближи лепо време и високе температуре, за посетиоце СкРоЗ добре ПеКаРе у Крушевцу обезбедили смо и отворену башту где могу са прелепим погледом на центар да уживају у нашим производима

Два дана касније 13.04.2022. отворен је и 82. малопродајни објекат СкРоЗ добре ПеКаРе, а први у Бачкој Тополи. Као и у Крушевцу и становници Бачке Тополе су нас са одушевљењем дочекали и у великом броју посетили наш нови објекат у Главној улици број 19.

Ускоро настављамо са новим отварањима и једва чекамо да и остали градови у Србији добију своју СкРоЗ добру ПеКаРу.

Уколико желите да постанете део скроз доброг тима, можете погледати све отворене конкурсе овде и пријавити се путем нашег сајта. Чекају вас одлични услови!

 

gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');