Вести

Будите у току са најновијим дешавањима из Скроз добре

Бесплатно приватно здравствено осигурање за запослене у Тргоцентру

Радосна вест која је дочекала наше запослене овог 1. априла, јесте да смо увели бесплатно приватно здравствено осигурање за наше запослене у сарадњи са реномираном медицинском установом MediGroup. Овај корак је уједно и знак захвалности нашим запосленима, који стално вредно раде на побољшању квалитета производа и услуга које пружамо нашим потрошачима.

Улагање у здравље наших запослених представља основну вредност наше компаније. Схватамо да здравље није само лична брига запослених, већ и темељ продуктивности и задовољства на радном месту. Зато смо одлучили да обезбедимо приступ врхунској медицинској нези кроз приватно здравствено осигурање. Увођење овог бенефита је део нашег настојања да пружимо најбоље могуће услове за рад и бригу о нашем скроз добром тиму.

Бесплатно приватно здравствено осигурање поред тога што пружа финансијску сигурност нашим запосленима у случају неочекиваних медицинских трошкова, омогућава и да наши запослени без дужег чекања на редове или компликоване процедуре, могу добити најбољу потребну негу у најкраћем року. Наши запослени заслужују најбоље стога смо се потрудили да то и омогућимо кроз овај бенефит.

Ово ново поглавље у нашој компанији означава нашу преданост стварању радног окружења које се брине о сваком члану тима. Очекујемо да ће овај корак унапредити квалитет живота и рада наших запослених, пружајући им мир и сигурност у свакодневним изазовима, јер смо свесни да је здравље основа за продуктивну и позитивну радну атмосферу.

Менаџмент и сектор људских ресурса настављају да посвећено раде на увођењу нових бенефита у наредном периоду, тако да наше запослене поред редовних годишњих повећања плата, очекују још неки новитети.

Уколико сте у потрази за послом или желите да промените вашу професију или тренутну компанију, право је време да нам се придружите. Компанија Тргоцентар која послује успешно већ 33 године у Србији, пружа велике могућности за амбициозне и вредне људе који су спремни да напредују на основу постигнутих резултата. Све тренутно отворене позиције можете погледати на следћем линку.

gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');