Вести

Будите у току са најновијим дешавањима из Скроз добре

15 најчешћих питања које нам кандидати поставе на разговору за посао

Као компанија која константно расте и шири своје пословање, а самим тим и запошљава велики број људи, у нашем сектору људских ресурса дневно се обави двадесетак интервјуа са новим кандидатима. Уз помоћ колега из сектора људских ресурса припремили смо 15 најчешћих питања које нам кандидати поставе на разговору за посао, како бисмо вам помогли, отклонили недоумице и пружили што више информација о раду у нашој компанији.

1. Да ли ми је потребно претходно радно искуство за рад у СкРоЗ доброј ПеКаРи?

Сваки наш нови запослени пролази обуку за позицију за коју конкурише, тако да искуство на позицијама продавца, пица мајстора, пекача и помоћног радника није неопходно.

2. Колико траје обука у СкРоЗ доброј ПеКаРи?

Трајање обуке је у зависности од позиције за коју конкуришете, али као пример навешћемо да обука за продавца или пица мајстора траје 6 дана, док обука за позицију пекача траје 12 дана.

3. Да ли је цена сата током обуке иста као и цена сата редовног рада?

Током обуке је сатница иста као и када прођете обуку и постанете редовни запослени у скроз добром тиму.

4. Да ли постоји могућност за два слободна дана недељно?

Нашим запосленима пружамо могућност да изаберу да ли желе да раде 5 или 6 радних дана у недељи. Уколико се запослени одлучи за 6 радних дана у недељи свакако ће имати већу плату сразмерно броју дана који је одрадио. Са друге стране запослени који је изабрао 5 радних дана имаће више слободних дана, али мањи број дневница сразмерно броју слободних дана које је имао.

5. Да ли могу да бирам објекат близу места становања?

СкРоЗ добра ПеКаРа има 45 отворених објеката у Београду и свакако смо у могућности да запосленима изађемо у сусрет и запослимо их у објекту који је најближи њиховом месту становања или са којим имају најбољу повезаност у виду градског превоза.

6. Да ли ћу бити касније пребачен/на у други објекат без питања?

Политика компаније је задовољан запослени, тако да нам је важно да будућим члановима скроз доброг тима објекат буде што ближе месту становања. Уколико је због потребе посла потребан привремени премештај у други објекат бићете консултовани од стране менаџера. Такође, уколико дође до привременог премештаја он може бити једино у оквиру регије којој припадате. Као пример навешћемо да је могућ премештај из једног у други објекат на Карабурми, али неће се догодити да вас преместе из једног краја града у други.

7. Да ли се плата исплаћује из два дела и да ли се исплаћује на рачун?

Запослени су пријављени на пун износ плате, тако да се цела плата у нашој компанији исплаћује на рачун из једног дела сваког месеца истог датума.

8. Који су начини за додатну зараду на редовну плату и које још бенефите имам?

Уколико желите додатно да зарадите наша компанија вам пружа ту могућност кроз разне програме бонуса, а неки од начина за додатну зараду су:
– остварење месечних планова објекта у ком сте запослени (план и екстра план);
– сугестивна продаја;
– препорука за запослење (можете препоручити особу коју познајете да се запосли у нашој компанији и уколико се та особа запосли добијете новчану награду у износу од 12.000 динара за сваку особу коју препоручите и која се задржи два месеца);
– прековремени рад који је плаћен 30% више од редовног;
– напредовање ка вишим позицијама где се плата коснтантно увећава;
– поред бонуса и других наведених бенефита обезбеђујемо и приватно здравствено осигурање за наше запослене.

9. Да ли је прековремени рад плаћен и колико?

Уколико дође до прековременог рада, прековремени рад је свакако плаћен и то 30% више у односу на редовну сатницу.

10. Да ли има треће смене и да ли је обавезна?

У неким објектима имамо трећу смену, а у неким немамо. Уколико из неког разлога не можете да радите трећу смену, она није обавезна. Уколико сте у могућности да радите и трећу смену, она је свакако 26% више плаћена од прве и друге.

11. Како могу да напредујем у СкРоЗ доброј ПеКаРи?

Иако неки мисле да напредовање у пекари није могуће, ми смо компанија која је живи доказ у супротно. Било да крећете са позиције продавца, пица мајстора или пекача, можете напредовати до позиције регионалног менаџера. Могућности за напредовање у нашој компанији су велике, јер све искључиво зависи од ваших резултата и ангажованости. Када научите све три позиције (продавац, пекач и пица мајстор) отвара вам се следећа могућност да напредујете ка позицији заменика пословође објекта, а затим и у самог пословођу објекта. Након тога на основу резултата које ваш објекат пружа, отвара вам се могућност напредовања ка позицији регионалног менаџера где ћете добити неколико објеката на управљање. Свако напредовање доноси и нову наравно већу плату, а исто тако и нове бонусе на зараду, зато пружамо свима једнаку могућност за напредовање.

12. Колико брзо могу да напредујем?

Брзина напредовања зависи искључиво од ваше ангажованости и ваших резултата. Када прођете пробни рад и потпишете уговор, константно се прате ваши резултати од стране пословође, регионалних и оперативних менаџера који ће препознати ваше добре резултате и пружити вам даљу обуку за позиције ка којима ћете напредовати. Пошто смо највећи ланац пекара у Србији и брзорастућа компанија са 99 објеката у 27 градова Србије, планирамо и даље нова отварања и нове објекте тако да су нам константно потребни нови чланови скроз доброг тима који су мотивисани и спремни да напредују.

13. Да ли ако научим продају, печење и пица блок радим све три позиције у смени?

Када постанете обучени 3П радник (продаја, печење и пица блок) свакако не радите сва три посла у смени, јер то није могуће постићи. Сваког дана ћете бити задужени за једну од те три позиције, а предност тога што сте обучени 3П радник је наравно већа плата, могућност напредовања ка позицијама заменика пословође, пословође објекта и регионалног менаџера.

14. Уколико не прођем обуку за пекача да ли могу да пређем на продају?

Уколико се не снађете током обуке за позицију за коју сте конкурисали, увек имате могућност да пробате на другој позицији. На пример, уколико не прођете обуку као пекач, можете кренути са позиције продавца, па након одређеног времена поново пробати са обуком за печење. Пошто смо компанија са преко хиљаду запослених који чине један скроз добар тим који се константно шири, за кандидате који се не снађу у малопродаји, имамо могућност запослења и у нашем производном погону у Вишњичкој 61а на Карабурми где такође можете конкурисати на разним позицијама.

15. Ако кренем као продавац да ли морам да се касније обучавам за пекача или пица мајстора?

Циљ компаније је да сваком запосленом пружимо једнаку прилику за напредовање и да га мотивишемо да напредује, али уколико запослени изрази жељу да буде само продавац и нема жељу за напредовањем, свакако је могуће задржати се само на тој једној позицији. 

Уколико желите да конкуришете и постанете део скроз доброг тима посетите нашу страницу запослење, погледајте које су све позиције отворене и у којим градовима. Једноставно попуните пријаву на страници или пошаљите вашу биографију на мејл posao@skrozdobrapekara.rs са назнаком за позицију за коју конкуришете.

Tags:
gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');