Вести

Будите у току са најновијим дешавањима из Скроз добре

Две нове пекаре у Крушевцу – СкРоЗ добра ПеКаРа

Након отварања првe две пекаре у Балканској 1 и Топличиној 14, становници Крушевца сада могу да уживају у скроз добрим производима и на још две нове локације. Крајем јуна отворен је трећи објекат у Крушевцу у улици Цара Лазара 177, а овог понедељка отворена је и четврта пекара у Крушевцу на адреси Доситејева 1а.

За кратко време СкРоЗ добра ПеКаРа је у Крушевцу постала незаобилазна станица на путу до посла, школе, куће или након ноћног провода. Сва четири објекта раде 24/7 тако да наше комшије из Крушевца могу у било које доба дана или ноћи да уживају у својим омиљеним производима.

У свим нашим објектима доступни су разноврсни хлебови без Е бројева од стандарног занатског, преко домаћег, као и наши специјални хлебови са чиа семенкама, фит бесквасни, ражани, хроно и други.

Поред скроз добрих хлебова, наше колеге пекари вредно раде како би вам припремили најфиније лиснато тесто са маргарином без транс масти, гарантујући вам сваки пут савршену текстуру и укус. Слано и слатко пециво са хрскавом корицом и сочним, раскошним филовима чека вас сваког дана. Поред слатких и сланих пецива у понуди су разноврсни сендвичи и пице. За љубитеље сендвича припремили смо разноврсан избор сендвича који су нафиловани квалитетним и пажљиво бираним сировинама.

Наше нове Скроз Добре Пекаре у Крушевцу доносе вам и богате посластице које ће вам засладити и улепшати дан. Уживајте у чаробној комбинацији традиционалних рецепата наших кремпита и шампита или савремених иновација које смо применили у неким од наших нових колача као што су фереро, рафаело, јафа кејк, триоколоре и остали производи из наше најслађе витрине.

Поред тога што ћете уживати у скроз доброј храни, можете и уштедети куповином у нашим пекарама тако што ће те инсталирати лојалити апликацију ProfitApp и приликом сваке куповине остварити повраћај новца.

За некога је лето време одмора, али не и за нас, јер са радошћу најављујемо отварање још нових објеката у Београду. Ускоро ћемо вас обрадовати са још две нове локације у престоници! Останите у току с нашим најновијим вестима тако што ћете пратити наше друштвене мреже и посетити нашу веб страницу.

Такође, за све заинтересоване за рад у нашем скроз добром тиму, нудимо вам прилику да нам се придружите. Пронађите детаље о отвореним радним местима тако што ћете кликнути овде.

gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');