Вести

Будите у току са најновијим дешавањима из Скроз добре

Скроз добри хероји из Ћуприје – Тинејџери помогли нашој колегиници којој је позлило

У времену када се чини да негативне вести доминирају насловима, једна инспиративна прича из срца Србије буди наду и подсећа нас на неизмерну доброту коју поседују млади људи. У нашој пекари у Ћуприји догодио се неочекивани догађај који је сведочио о храбрости, емпатији и солидарности међу младима, који су се без оклевања притекли у помоћ нашој колегиници којој је позлило.

Током треће смене у СкРоЗ доброј ПеКаРи у Ћуприји нашој колегиници је изненада позлило. Била је сама и немоћна да настави са радом или затражи помоћ. У том тренутку, група од четири тинејџера која је пролазила поред објекта приметила је да нашој колегиници није добро. Без тренутка колебања, младићи су ушли у објекат како би помогли нашој колегиници. Помогли су јој да се смести на безбедно место, донели воду да се освежи и позвали хитну помоћ.

У међувремену док су чекали да хитна помоћ дође, у пекару су почели да пристижу купци, који су желели да купе своје омиљене производе. Иако нису имали искуства рада у пекари, ови храбри младићи су преузели иницијативу. Без обзира на своје неискуство, стали су за касу, услужили купце с осмехом на лицу и професионално обављали своје задатке као да су прошли комплетну обуку и да су већ дуго чланови нашег тима. Били су прави хероји који су својом храброшћу и солидарношћу успели да помогну нашој колегиници, а исто тако и помогли да наши драги купци не остану без својих омиљених производа.

Овај догађај нас подсећа на то да су млади људи носиоци промена и да њихова снага лежи у култури, солидарности и доброти. Иако смо сведоци неких негативних догађаја које су проузроковали појединци, ова прича нас подсећа да су такви примери изузетак, а не правило.

Ова скроз добра и хумана прича нас инспирише да више верујемо једни другима и да не заборавимо да у доброти и емпатији лежи прави пут ка изградњи боље будућности. Док се ова прича шири, надамо се да ће послужити као подстицај за друге људе да препознају своју моћ да помогну другима и да покажу добро у временима када је то најпотребније.

 

gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');