Вести

Будите у току са најновијим дешавањима из Скроз добре

Поврат новца од 5% до 7% приликом сваке куповине – Лојалити програм СкРоЗ добре ПеКаРе

Од 09. 03. 2021. године почео је са радом нови лојалити програм СкРоЗ добре ПеКаРе и ProfitApp апликације „Плати и део ти се врати“. Приликом сваке куповине у некој од наших пекара широм Србије, остварићете поврат новца у износу од 5% до 7%.

Задовољство наших купаца квалитетом производа по приступачним ценама јесте принцип на коме се заснива наше дугогодишње пословање још од оснивања. Сада смо решили да направимо још један нови корак напред и да пружимо нашим купцима могућност да приликом сваке куповине буду на добитку.

ProfitApp апликација путем које спроводимо наш лојалити програм пружа могућност да приликом сваке куповине у нашим пекарама широм Србије остварите поврат новца од 5% до 7%. Врло једноставном, брзом инсталацијом и регистрацијом у три корака сте спремни за коришћење ове апликације и нашег лојалити програма. Корисници Android телефона апликацију могу преузети на GooglePlay-у, док корисници iPhone-а апликацију могу преузети на AppStore-у. Након преузимања апликације, све што је потребно јесте да извршите регистрацију у три једноставна корака, а затим сте спремни да користите ProfitApp апликацију.

Приликом посете некој од наших СкРоЗ добрих ПеКаРа, када изаберете нешто из наше укусне понуде, на каси напомените нашим продавцима да сте ProfitApp корисник, а затим припремите ваш код из апликације и прислоните скенеру који ће бити постављени на касама. Истог тренутка на вашем ProfitApp стању ће се приказати износ који вам је враћен.

Без обзира да ли плаћате готовином, картицом или стањем из апликације, увек остварујете поврат новца од 5% до 7% брзо и једноставно, без додатних лојалити картица.

Бенефити ProfitApp лојалити програма

  • Поврат новца од 5% до 7% приликом сваке куповине, без обзира да ли плаћате готовином, картицом или стањем из апликације.
  • Увек уз вас на вашем мобилном уређају, без додатних картица које бисте можда заборавили да понесете.
  • Могућност слања новца са вашег ProfitApp стања другим корисницима ProfitApp апликације.
  • Добијање обавештења о актуелним промоцијама и акцијама у објектима који су партнери ProfitApp апликације.
  • Интерактивна мапа на којој можете видети у којим објектима у вашој близини можете остварити попуст или платити стањем из апликације.

Биће нам задовољство да већ од данас посетите неку од наших СкРоЗ добрих ПеКаРа у вашем граду и са инсталираном ProfitApp апликацијом обавите прву куповину у којој ће те добити поврат новца у износу од 5% до 7%. Поред квалитетних и укусних производа у којима ћете уживати, добићете и још повољније цене, јер ко код нас плати, део му се на ProfitApp врати. Чекамо вас!

gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');