Вести

Будите у току са најновијим дешавањима из Скроз добре

Отворена СкРоЗ добра ПеКаРа у Чачку

Драги наши, отворена је још једна СкРоЗ добра ПеКара, овог пута је на ред дошао и град Чачак. Добра посета и позитивни утисци Чачана су обележили дан отварања нашег новог објекта у Синђелићевој 1.

Поред Београда, Ваљева, Горњег Милановца, Инђије, Јагодине, Ковина, Новог Сада, Нове Пазове, Панчева, Пожаревца, Руме, Смедерева, Суботице, Смедеревске Паланке, Сремске Митровице, Темерина, Ћуприје, Шапца дошао је на ред и Чачак. Вредни Чачани су већ од раних јутарњих сати посетили наш објекат и свој радни дан започињали укусним пецивима из наше понуде.

Чули су се позитивни утисци како за широк асортиман укусних производа, тако и за сам изглед објекта. Једино што је покварило мало ужитак отварања је што због тренутних мера, купци нису могли да након куповине уживају у нашим укусним производима у самом објекту. Када тренутне мере буду укинуте, Чачани ће моћи да уживају у производима седећи у пријатној атмосфери нашег новог објекта.

Поред отварања новог објекта још једна успешна хуманитарна акција је обележила 18.03. 2021. а то је „Лимунада за Нађу“. Продато је 13.059 лимунада и самим тим износ који смо сакупили за Нађино лечење био је 783.540,00 динара.

Пратите нас на Инстаграму и Фејсбуку и будите у току са новим локацијама на којима ће те моћи да уживате у нашим новим производима.

 

gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');