Вести

Будите у току са најновијим дешавањима из Скроз добре

СкРоЗ добра ПеКаРа је добила IFS 6.1 сертификат – Потврда квалитета и безбедности производа!

Почетком јуна 2021. године компанија Тргоцентар д.о.о. са жељом за међународном потврдом квалитета и безбедности својих производа започела је IFS 6.1 сертификацију и успешно испунила све услове за добијање IFS 6.1 сертификата.

СкРоЗ добра ПеКаРа IFS sertifikacija

Растући захтеви потрошача, повећане одговорности продаваца, глобализације, пооштравање законских обавеза условиле су развијање IFS униформисаног стандарда за обезбеђење квалитета и осигурање безбедности хране.

Циљ IFS стандарда је да креира конзистентан систем евалуације за све компаније које снабдевају трговине на мало храном. То се пре свега односи на робне марке великих трговинских ланаца попут Метроа, Лидла, Алдија итд. IFS стандард је прихваћен од стране Глобалне иницијативе за безбедност хране – GFSI (Global Food Safety Initiative), као што је и холандски HACCP. IFS је такође једини стандард за који је потребно обнављати сертификат, односно вршити поновне провере сваке године.

Имплементацијом IFS стандарда желели смо пре свега да демонстрирамо опредељеност за безбедност хране, њен квалитет и легалност, као и рад на константном унапређењу, како би наши потрошачи конзумирали квалитетне и безбедне производе. Други циљ је свакако добијање улазнице за сарадњу и улазак у круг добављача великих трговинских ланаца и ширења пословања.

Током имплементирања IFS стандарда као и контроле која је обављена у јуну, показали смо одличне резултате у квалитету и безбедности у свим процесима почевши од производње, преко складиштења па све до транспорта и испоруке производа до наших објеката. IFS сертификат који смо добили представља још један мотив да одржимо квалитет и безбедност производа, као и да константно радимо на унапређењу, како би наши верни потрошачи увек добили квалитетне производе приликом посете наших објеката или куповином наших производа у другим малопродајним ланцима.

Наш сертификат можете погледати овде.

 

gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');