Вести

Будите у току са најновијим дешавањима из Скроз добре

Отворен 79. објекат Скроз добре пекаре у Врбасу

Тргоцентар д.о.о. јуче је отворио свој 79. објекат у Србији. Највећи ланац пекара отворио је СкРоЗ добру ПеКаРу у Врбасу у улици Маршала Тита 102.

Већ првог дана отварања имали смо велику посету наших нових комшија из Врбаса. Наше нове комшије становници Врбаса имали су прилике да уживају у нашим сланим и слатким пецивима, сендвичима, пица програму, хладно цеђеним соковима и наравно скроз добрим посластицама.

Према реакцијама наших нових комшија из Врбаса који су нас јуче посетили осетили смо добродошлицу и задовољство што ћемо сваког дана  нашим разноврсним производима становницима Врбаса улепшати дан. Хвала свима који су нас посетили јуче, а оне који нису позивамо да нас посете и пробају наше производе јер смо их припремили за свачији укус.

Запратите друштвене мреже СкРоЗ добре ПеКаРе како бисте увек били у току са новим акцијама, догађајима и отварањима нових објеката.

Vitrina skroz dobra pekara Vrbas Peciva Vrbas Otvorena skroz dobra pekara u Vrbasu Nova pekara u Vrbasu Skroz dobra pekara Vrbas

gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');