Вести

Будите у току са најновијим дешавањима из Скроз добре

5 СКРОЗ ДОБРИХ РАЗЛОГА ДА СЕ ЗАПОСЛИТЕ У СКРОЗ ДОБРОЈ ПЕКАРИ!

СкРоЗ добра ПеКаРа броји преко 1.000 запослених који сви заједно чине један велики скроз добар тим. Захваљујући свим колегама од производње, преко малопродаје до менаџмента компанија константно расте, отвара нове објекте и шири свој скроз добар тим из дана у дан.  Ми ћемо вам представити 5 скроз добрих разлога због којих би требали да се запослите у СкРоЗ доброј ПеКаРи.

1. СКРОЗ ДОБРА ПЛАТА

Наравно, први и основни разлог због ког радимо јесте скроз добра и редовна плата. Не желимо да истичемо ово редовна, јер би то требало да се подразумева, али пошто знамо каква је ситуација код одређеног броја послодаваца, редовна плата истог датума у месецу је загарантована у нашој компанији. Поред тога што је редовна, плата је и скроз добра и цела леже на рачун, јер су запослени пријављени на пун износ плате. У свим нашим огласима можете видети да истичемо нето плату за све позиције, јер желимо да будуће колегинице и колеге одмах имају увид у услове које нудимо, јер немамо шта да кријемо. Уколико се некада деси да останете прековремено или радите у трећој смени, сатница у прековременом раду и трећој смени је 26% више плаћена од редовне сатнице тако да вам се у том случају плата још увећава.

Пратећи раст цена и трошкова, нашим запосленима смо подигли плату три пута у овој години. Поред основних повећања плате на нивоу компаније, наш мото је: „Сами креирајте своју плату“ и она искључиво зависи од вас, јер сваки запослени има једнаке шансе да напредује и повећава своју плату напредовањем са позиције на позицију.

2. СКРОЗ ДОБРИ БОНУСИ

Поред скроз добре плате, ту су и скроз добри бонуси. Пружамо запосленима разне видове награђивања кроз новчане бонусе, али они који се највише истичу су остварење месечних планова и екстра планова обејката где сваки запослени добија бонус уколико његов објекат оствари реалне циљеве који се поставе. Још један од бонуса који је популаран код запослених је „Препоручи и заради“. Уколико као запослени у СкРоЗ доброј ПеКаРи препоручите члана породице, пријатеља или познаника, добијате 5.000 динара по особи за први месец рада те особе и још 5.000 динара за други месец рада. Оно што је важно је да број препорука није ограничен и нисте одговорни за особу коју препоручите, односно не морате да гарантујете за њу да ли ће се снаћи у нашој делатности или не.

3. НАПРЕДОВАЊЕ – СКРОЗ ДОБРА КАРИЈЕРА

Сигурно се питате: „Каква скроз добра каријера у пекари?“. Било да почињете са позиције продавца, пекача или пица мајстора могућности за напредовање су вам једнаке. Уколико кренете као продавац и касније кроз обуку савладате печење, постајете обучени радник у пекари и плата вам се увећава. Затим када савладате и пица блок, постајете 3П обучени радник и поново следи увећање плате. Након тога отварају вам се могућности за позицију заменика пословође, а затим и за пословођу објекта, а скроз добра плата поново расте. Ваши добри резултати у вођењу објекта отварају вам могућност ка следећем напредовању, а то је позиција регионалног менаџера где добијате неколико објеката на управљање. Већина наших регионалних менаџера су почели на некој од првих позиција које смо навели и сада успешно руководе са више објеката у својој регији. Ми вам пружамо могућност да напредујете и пратимо ваше резултате и рад, а вама је довољна само упорност, тимски рад, одговорност и спремност на учење и даље усавршавање.

4. УШТЕДА ВРЕМЕНА – РАД БЛИЗУ МЕСТА СТАНОВАЊА И ФЛЕКСИБИЛНО РАДНО ВРЕМЕ

Скроз добра пекара броји 85 објеката у 26 различитих градова Србије. Ова погодност рада близу места становања посебно се односи на Београд, јер сви знамо за гужве у граду које нам одузимају много времена на путу до посла и назад до куће. Наши малопродајни објекти се налазе на скоро свим општинама у Београду, тако да је избор објекта близу места становања права погодност за нове чланове нашег тима. Поред избора локације, пружамо могућност запосленима и избор да ли желе да раде са једним или два слободна дана у недељи. Ако у објекту постоји могућност и избора смена свакако на разговору напоменемо новим кандидатима.

5. ОБЕЗБЕЂЕНА ОБУКА ЗА СВЕ НОВЕ ЧЛАНОВЕ НАШЕГ ТИМА

Уколико нисте имали радног искуства у нашој делатности то не представља проблем да се запослите код нас, јер ће се наши ментори потрудити да добијете скроз добру обуку и постанете обучени члан нашег тима. Поред колега које вас обучавају, за наше нове запослене обезбеђујемо и мултимедијални едукативни материјал како би што лакше савладали све процесе са којима се сусрећу у раду у нашој компанији.

Уколико желите да закажете разговор за посао у нашој компанији попуните формулар за запослење кликом овде, а такође можете и контактирати наш сектор људских ресурса позивом на број 064/8031038 радним данима од 08h do 15h. За вас смо припремили и чланак 15 најчешћих питања које нам кандидати поставе на разговору за посао како бисте отклонили још неке недоумице уколико их имате.

Постаните део скроз доброг тима и запослите се у СкРоЗ доброј ПеКаРи!

Tags:
gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');