Вести

Будите у току са најновијим дешавањима из Скроз добре

Још једна успешна Буди хуман акција у јуну

У уторак 15.06.2021. наставили смо као и сваког претходног месеца са организацијом хуманитарне акције у продаји лимунаде за децу из Буди хуман фондације. Овог месеца сакупљали смо новчана средства за Уну Давидовић и Нину Благојевић.

Наши драги суграђани су као и свих претходних месеци и овог пута посетили наше објекте и учествовали у овој хуманитарној акцији. На дан хуманитарне акције укупно смо продали 13.086 лимунада и сакупили 785.160,00 динара.

Желимо да се захвалимо свим скроз добрим људима великог срца који су издвојили своје драгоцено време и који учествовали у овој хуманитарној акцији и помогли да сакупимо овај износ за помоћ Нини и Уни. Такође хвала свима који су делили наше објаве на друштвеним мрежама и допринели да што већи број људи сазна за ову хуманитарну акцију. Не смемо заборавити ни наше запослене који су такође допринели да ова хуманитарна акција успе, пре свега запослени у малопродаји, производњи, али и свим осталим секторима. Овог месеца као и у претходним акцијама, објекат који је продао највише лимунада је СкРоЗ добра ПеКаРа у Руми.

Откако смо започели да спроводимо ову хуманитарну акцију сваког месеца до сада смо сакупили укупно 6.488.820,00 динара.

У следећем месецу настављамо истим темпом и надамо се што већем броју суграђана који ће тог дана помоћи онима којима је то потребно. Све наше наредне хуманитарне акције можете пратити путем наших друштвених мрежа.

 

gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');