Вести

Будите у току са најновијим дешавањима из Скроз добре

Отворена пекара у Војислава Илића – СкРоЗ добра ПеКаРа

Београд је од јуче богатији за још једну Скроз добру пекару, наша нова пекара у Војислава Илића је 53. малопродајни објекат у Београду, а 98. у Србији. Становнике Звездаре и Врачара су у раним јутарњим часовима пробудили мириси свежег пецива и готових јела.

За вас који волите да вам се на трпези за недељни ручак нађе свеж и здрав хлеб без Е бројева, а дуготрајне свежине, обавезно свратите до наше нове пекаре у Војислава Илића или ваше најближе Скроз добре пекаре јер нудимо широк избор хлебова. Од класичних као што су домаћи, занатски, црни и још много других нудимо и чиа, хроно, ражани и интегрални хлеб.

Хлебови без Е бројева

Наша слана и слатка лисната пецива са маргарином без транс масти су идеалан избор за било који оброк током дана, било то доручак или брза ужина до посла. Скроз добра топла, мекана и хрскава пецива вас чекају у новој пекари у Војислава Илића, свратите и започните свој дан квалитетно. Широк избор за љубитеље слатког, а и сланог. У понуди је и наше бело пециво међу којима можете пронаћи мекане кифле које ће ваше сендвиче учинити посебним, а и за љубитеље переца, штапића и ђеврека увек нудимо свеже и вруће производе које можете конзумирати уз чашу јогурта.

Слана и слатка пецива

Пице и сендвичи су неизоставни производи у нашем асортиману. У новој пекари у Војислава Илића можете пробати наше пице богате надевом и са хрскавим корицама уживајући у сваком залогају док вам се качкаваљ топи у устима. Када је реч о сендвичима они су савршен избор за доручак, а неки попут пица сендвич врат су толико богати да су идеални и за ручак.

Сендвичи

Омиљена међу купцима који су љубитељи слаткиша је наша витрина са колачима. Увек пуна разноврсних посластица за свачији укус, сада богатија са нашим новим кремастим Шушу крофнама пуњене надевом од јагоде, ваниле или чоко нугат. Ту су и наши већ препознатљиви стандардни колачи чиз кејк, карамел кејк, москва као и домаће кремпите које можете купити у акцији 4 плус 2, где 6 кремпита добијате за 356 динара.

Колачи

Уколико немате времена да спремите оброк због посла или других обавеза можете пробати наша скроз добра готова јела. За савршен доручак нудимо кајгану, јаја на око са сланином, оброк јаја и кобасица и још много тога. За ручак поред традиционалних српских јела као што су сарме и пуњене паприке, нудимо и роштиљ, тестенине, супе и чорбе.

Готова јела

Пекара у Војислава Илића пружа пријатан амбијент тако да сами или са својим друштвом можете уживати у својим омиљеним производима и понудама које смо навели у тексту. Ваши омиљени производи у Војислава Илића су вам доступни у било које доба дана, јер наша пекара ради 24/7.

Пекара у Војислава Илића ентеријер

gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');