Вести

Будите у току са најновијим дешавањима из Скроз добре

Повећање плата у СкРоЗ доброј ПеКаРи – Са пролећем стигле и нове плате

Стигло је пролеће, а са њим и повећање плата наших запослених. Верујемо да су наши запослени окосница нашег успеха и посвећени смо томе да се они осећају цењено.

Поред тога што желимо да побољшамо њихово финансијско стање, повећањем плата желимо да их мотивишемо да наставе да обављају свој посао изузетно. Такође препознајемо да су године за нама биле изазов за многе, а ово ново повећање плата је само један од начина на који можемо показати да ценимо њихов напоран рад и посвећеност. Чврсто верујемо да је улагање у наше запослене улагање у будућност наше компаније. Срећни и мотивисани запослени су продуктивнији, креативнији и верни нашем скроз добром тиму.

Поред редовних повећања плата као што је ово, желимо да наши запослени осете подршку и мотивацију да остваре своје личне и професионалне циљеве, тако што им на основу приказаних резултата пружамо могућност даљег напредовања, усавршавања и новог повећања плата које ће они сами креирати својим напредовањем на више позиције

Штавише, разумемо да добробит запослених није само у повећаним платама, већ и у другим условима рада. Поносимо се и тиме што својим запосленима обезбеђујемо најбољу опрему и услове за рад, како у малопродаји, тако и у производњи где запослени имају могућност да раде у једном од најмодернијих погона на Балкану. Верујемо да је модерно и безбедно радно место од суштинског значаја за задовољство и продуктивност запослених. Због тога улажемо у најсавременију опрему и редовно одржавамо и реновирамо наше објекте како бисмо осигурали да испуњавају највише стандарде.

Желимо да искористимо ову прилику да се захвалимо нашим запосленима на њиховој континуираној посвећености чак и у овим изазовним временима. Поносни смо што имамо тако посвећен тим и радујемо се што ћемо заједно расти у наредним годинама.

Са пролећем долазе нови почеци и ми смо узбуђени што почињемо ово ново поглавље са нашим запосленима. Надамо се да ће ово повећање плата не само побољшати њихове животе већ их и инспирисати да наставе да обављају изузетан посао који покреће нашу компанију напред.

Ако тражите компанију која цени своје запослене и која је посвећена њиховом расту и успеху, онда вас позивамо да се придружите нашем скроз добром тиму. Увек смо у потрази за талентованим и посвећеним појединцима који су страствени у свом послу и желе да направе разлику. Такође позивамо и све оне који немају искуства у нашој бранши јер пружамо одличну обуку за кандидате без искуства на већини позиција у малопродаји и производњи.

Посетите нашу страницу запослење да бисте сазнали више о нашој компанији и тренутно отвореним позицијама у нашој компанији.

gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');