Вести

Будите у току са најновијим дешавањима из Скроз добре

Сендвич са печуркама

Сендвичи су увек одлична опција ако немате времена да спремите комплекснији оброк јер се брзо и лако спремају и засите вас. За вас смо спремили скроз добар рецепт за сендвич са печукама. Комбинација укуса која ће вас одушевити ако сте љубитељ печурака.

САСТОЈЦИ:

  • 3 кашике мајонеза
  • 1 кашика пикантног сенфа
  • 1 кашичица Ворчестер соса
  • 5 кашика путера
  • 8 кришки хлеба
  • 400 гр печурака
  • ¼ кашичице млевеног бибера
  • прстохват соли
  • 4 кришке чедар сира
  • 4 већа јаја
  • 8 листова зелене салате

НАЧИН ПРИПРЕМЕ:

  1. За припрему сендвича: Помешајте мајонез, сенф и Ворчестер у малој чинији.
  2. Загрејте 1 супену кашику путера у великом тигању на средњој температури. Додајте 2 или 3 кришке хлеба и
    пржите док не порумени само са једне стране, 1 до 2 минута, прилагођавајући температуру по потреби. Пребаците на тањир. Поновите користећи преостали путер и хлеб.
  3. Додајте печурке, бибер, со и 1 кашику путера у тигањ. пржите, без мешања, док не порумене и не постану хрскаве, 2 до 3 минута. Окрените печурке и притисните да се изравнају. Додајте преко сир и сачекајте док се не истопи, још око 3 минута. Пребаците на тањир.
  4. Испржите јаја по жељи.
  5. Непржене стране хлеба намажите сосом. Између кришки хлеба ставите црвени лук, печурке, јаја и зелену салату.

Препоручујемо вам да сендвич са печуркама направите са нашим домаћим хлебом без Е бројева и вештачких боја, као и у сусам кифли или баварској кифли. Надамо се да вам се свидео рецепт и да ћете га пробати! Уколико немате времена за спремање сендвича можете свратити у најближу нашу пекару и купити неки од нашин сендвича, јер нудимо широк избор и свако ће наћи нешто по свом укусу или да наручите наша готова јела преко апликације!

Пријатно!

gtag('config', 'G-KPJM7NPY4F');